BARWNIK SPOŻYWCZY W ŻELU 35G BŁĘKIT

WSG-060

Nowy

BARWNIK W ŻELU NIEBIESKI

Barwnik spożywczy w żelu idealny do barwienia mas cukrowych, marcepanów, kremów, ciast, galaretek.

Kolor: niebieski

Waga: 35g

 Składniki:

E102, E124, syrop glukozowy zagęstnik E1422, woda konserwanty E202, E211, kwasek cytrynowy.

Barwnik do celów spożywczych, nie przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Barwniki E 102, E 104, E 110, E 122, E124 i E 129 mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.

Sposób przygotowania, stosowania i warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Więcej szczegółów

6 szt.

cena: 11,40 zł

Dodaj do listy życzeń

Płatności obsługiwane przez
Płatności obsługiwane przez

Więcej informacji

Opakowanie:
Jedno opakowanie zawiera 35 gram barwnika

Zalety barwników w Żelu:

  1. Łatwość wrabiania w masy cukiernicze dzięki niskiej zawartości wody,
  2. Postać pasty ułatwia dozowanie i zmniejsza możliwość rozlania czy rozsypania barwnika,
  3. Duża wydajność
  4. Uniwersalne i łatwe stosowane, doskonałe dla pojedynczych tortów i dekoracji, oraz klientów prywatnych, pracujących dodatkowo w domu,
  5. Bogata oferta kolorów.

Dozowanie:
Zaczynać dozowanie od jak najmniejszej ilości barwnika. Powoli zwiększając dozy do uzyskania pożądanego koloru, a warunkach domowych, polecamy dozowanie wykałaczką.

Opinie

Napisz opinię

BARWNIK SPOŻYWCZY W ŻELU 35G BŁĘKIT

BARWNIK SPOŻYWCZY W ŻELU 35G BŁĘKIT

BARWNIK W ŻELU NIEBIESKI

Barwnik spożywczy w żelu idealny do barwienia mas cukrowych, marcepanów, kremów, ciast, galaretek.

Kolor: niebieski

Waga: 35g

 Składniki:

E102, E124, syrop glukozowy zagęstnik E1422, woda konserwanty E202, E211, kwasek cytrynowy.

Barwnik do celów spożywczych, nie przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Barwniki E 102, E 104, E 110, E 122, E124 i E 129 mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.

Sposób przygotowania, stosowania i warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

inne produkty w tej samej kategorii: 20